Pametna rešenja za vaše poslovanje

Dostupan uvek i svuda

Našu platformu možete da koristite gde god da se nalazite i koji god uređaj da koristite. Interfejs našeg sistema automatski se prilagođava veličini i rezoluciji ekrana uređaja.

Kompatibilan je sa Windows, Linux, Mac OS, Android, iOS i svim drugim operativnim sistemima. Ne zahteva instalaciju nikakvog softvera na vašem uređaju.

Vlasnici vozila uvek imaju na raspolaganju validnu i ažurnu servisnu knjižicu.

Servisi, prodavci automobila i rent-a-car agencije u svakom trenutku i bilo gde da se nalaze mogu da provere podatke o svakom automobilu u svom sistemu.

Ubrzava poslovanje

Automatizacijom poslovnih procesa skraćuje vreme za obavljanje važnih poslova. Sve podatke o vozilu obezbeđuje onog trenutka kada su vam potrebni, bez čekanja i dodatnog angažovanja oko toga.

Povećava produktivnost

Umesto da trošite vreme na prikupljanje informacija o vozilu, da proveravate koji su mu delovi promenjeni... možete da se skoncentrišete na konkretan posao - o svemu ostalom brigu vodi naš sistem.

Povezuje i štedi

U našem sistemu nalaze se podaci o vozilima, prodavnice auto delova, auto servisi, rent-a-car agencije, osiguravajuće kuće... I svi oni su povezani s ciljem da vama olakšaju održavanje vašeg ljubimca na dva ili četiri točka. A zahvaljujući popustima koje nude samo kroz ovaj sistem, sve intervencije na vozilima završićete brže i jeftinije.